Home » Gezondheidszorg » Programmas » DIGITALE KLINIEK basis

DIGITALE KLINIEK basis

Digitale Kliniek is een online app, op basis van het Office 365 platform. Digitale Kliniek creëert een digitale omgeving voor uw procedures, protocollen, werkinstructies, formulieren en registraties.

Informatie tabs

Informatie aanvragen
Digitale Kliniek voor een vaste prijs

Op basis van één intakegesprek kunnen we een offerte uitwerken op basis van een vaste prijs, inclusief de garantie. Devaste prijs is met name afhankelijk van het aantal medisch specialismen wat u uitoefent in uw kliniek. Ook het aantal te certificeren vestigingen kan van invloed zijn.
 

Neem vrijblijvend contact op voor informatie:

Aanpak
Digitale Kliniek

Digitale Kliniek is door bpo-axsys ontwikkeld op het Office365 platform van Microsoft. Onze 25-jarige ervaring met managementsystemen heeft geleid tot deze ontwikkeling waar elke zorginstelling op eenvoudige wijze haar kwaliteits- en veiligheidsysteem mee kan borgen. De filosofie achter digitale kliniek is het proces om de patient 'beter' te maken zo te faciliteren dat medewerkers alles snel en adequaat kunnen vinden wat nodig is om de patië​nt optimaal van dienst te kunnen zijn.
Digitale Kliniek basis wordt op uw proces aangepast, uw eigen logo en kleuren worden verwerkt, zodat u en uw medewerkers graag met Digitale Kliniek werken.

Digitale Kliniek is uit te breiden met een aantal modules:
- digitaal melden ( € 1.500,00)
​- digitale registraties ( € 1.000,00)
​- digitale medewerker- en artsendossiers ( € 1.000,00)
- digitale risicoinventarisatie ( € 1.500,00)
- digitaal vergaderen ( € 1.000,00)
- digitale PROMs ( € 1.750,00)
​- digitale PREMs (klanttevredenheid)  ( € 1.750,00)

Digitale Kliniek wordt op uw eigen Office365 account geinstalleerd.

 

 

 

Garantie
Gagarandeerd tevreden!

Gegarandeerd tevreden! Dat is onze belofte aan u. Als u niet tevreden bent over Digitale Kliniek, krijgt u uw geld terug! Digitale Kliniek wordt dan gewoon weer gedeinstalleerd.Deze garantie is geldig tot en met 2 maanden na oplevering van Digitale Kliniek.

Geen data gevonden voor deze training

Datasheet

Bijzonderheden: 
Digitale Kliniek basis: € 4.500,00

ACTIE:
Digitale kliniek basis, compleet met de modules Digitaal melden, Digitale Registraties en Verbeterregister PDCA. Nu voor de actieprijs van € 5.995,00 (€ 1.000,00 korting).

Deze vaste prijs is geldig voor 1 medisch vakgebied of specialisme.

De prijs is excl. BTW
Prijs: 
€ 5.995,00 actie

bpo-axsys pdf

Dank voor uw belangstelling voor deze pdf! U ontvangt de pdf kosteloos en vrijblijvend nadat u de onderstaande gegevens hebt ingevuld en op de knop verzend pdf hebt geklikt.

Onze mensen, onze experts

Jan Albracht
Adviseur en Compliance officer

© Copyright bpo-axsys 2020