Home » Gezondheidszorg » Programmas » FUNCTIONARIS GEGEVENS-BESCHERMING (FG)

FUNCTIONARIS GEGEVENS-BESCHERMING (FG)

Met behulp van dit prograam voldoet uw organisatie aan de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De AVG geeft aan dat een zorginstelling een Functionaris Gegevensbescherming moet hebben vanwege het feit dat de orginstellng bijzondere persoonsgegevens (medische gegevens van patiënten en/of cliënten) opslaat.

Informatie tabs

Informatie aanvragen

De kosten voor de Functionaris Gegevensbescherming bedragen € 1.000,00 excl. BTW per jaar. U kunt dan gebruik maken van de Functionaris Gegevensbescherming waarbij de eerste 3 uur als FG zijn inbegrepen. Buiten deze 3 uur bedragen de kosten  € 135,00 per uur excl. BTW.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie:

Aanpak

Privacy: een van de meest besproken onderwerpen van de afgelopen periode. En dat geldt zeker voor privacy binnen de zorgsector, waar het verzamelen, het verwerken en het delen van persoonsgegevens onlosmakelijk zijn verbonden aan de diensten die in de sector worden verleend. Zonder persoonlijke informatie is het immers onmogelijk om goede zorg te kunnen verlenen. Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming is de regelgeving op het gebied van privacy aangescherpt. En dat maakt het er niet makkelijker op. Want welke regels gelden nu precies voor het verzamelen, verwerken en het delen van persoonsgegevens binnen de zorgsector? Klinieken en ziekenhuizen verwerken bijzondere persoonsgegevens. De Algemene Verordening Gegevensbescherming geeft aan dat de zorginstelling dan een Functionaris Gegevensbescherming moet hebben. (FG) bpo-axsys kan voor u de FG functie invullen.

Geen data gevonden voor deze training

Datasheet

Bijzonderheden: 
- De prijs is het bedrag wat per jaar wordt berekend
- De prijs is inclusief 3 uur te besteden als FG
- De prijs is exclusief BTW
Prijs: 
€ 1.000,00

Onze mensen, onze experts

Jan Albracht
Adviseur en Compliance officer

© Copyright bpo-axsys 2020