Informatie beveiliging

De module Informatiebeveiliging, volgens NEN7510, maakt uw kliniek compliant op het gebied van de beveiliging van informatie. Het geeft uw kliniek een voorsprong in de toenemende verantwoordelijkheid rondom cybersecurity.

Het bouwen en implementeren van de vereisten voor NEN7510 worden door de adviseurs van bpo-axsys services uitgevoerd.

bpo-axsys begeleidt klinieken en ziekenhuizen bij het inrichten van de informatieveiligheid en het behalen van het NEN7510-certificaat. Onze pragmatische aanpak draagt zorg voor korte, heldere en duidelijke procedures waarmee uw medewerkers zorgdragen voor de veiligheid van de informatie binnen de kliniek. Geen overbodige onzin maar strak en doelgericht. Tevens draagt dit zorg voor een doorlooptijd van ongeveer 4 tot 5 maanden. Hierna kan er worden gecertificeerd door een certificerende instelling (CI). Wij hebben goede contacten met de certificerende organisatie KIWA en kunnen deze bij u aanbevelen. Het resultaat is een managementsysteem waarin alles is geborgd  wat door de NEN7510 wordt gevraagd op het gebied van informatieveiligheid. De managementsystemen die wij bouwen en implementeren zijn vanzelfsprekend digitaal. Wij maken hiervoor gebruik van Digitale Kliniek, waarin ook informatieveiligheid kan worden geborgd.
Vanzelfsprekend kan dit worden gecombineerd met andere normen en keurmerken zoals, ISO9001, NEN15224, JCI, VMS en het ZKN-keurmerk.
Als u als kliniek reeds gebruik maakt van Digitale Kliniek is er een aangepaste projectprijs geldig. De projectprij bedraagt dan € 9.500,00 excl. BTW.
Gegarandeerd gecertificeerd, is onze belofte aan u. Wij garanderen de oplevering van een NEN7510 managementsysteem waarmee u indien gewenst probleemloos gecertificeerd kan worden. Het spreekt voor zich dat we het NEN7510 managementsysteem samen bouwen en implementeren, om tot het gewenste resultaat te komen.
Op basis van één intakegesprek kunnen we een offerte uitwerken op basis van een vaste prijs, inclusief de garantie. Deze vaste prijs is met name afhankelijk de grootte van uw kliniek of ziekenhuis. Ook het aantal te certificeren vestigingen kan van invloed zijn. De genoemde prijs is ecxlusief de kosten voor de licenties van Office365 van Microsoft en ook exclusief de kosten van de certificering.
Datasheet
– Duur: 4 tot 6 maanden
– Inclusief Digitale Kliniek basis
– Exclusief kosten voor certificering
– De prijs is excl. BTW
Deze prijs is mede afhankelijk van de grootte van de organisatie en het aantal vestigingen.
€ 12.999,00 (vanaf)