Intranet – persoonlijke digitale werkomgeving

bpo-axsys zorgadviseurs biedt u de mogelijkheid om Digitale Kliniek uit te breiden met een intranetomgeving, een digitale werkomgeving voor iedere medewerker. De medewerkers kunnen met behulp van de intranetomgeving op de hoogte worden gehouden en starten vanaf daar hun applicaties zoals het EPD maar ook Digitale Kliniek. Samenwerken wordt zo eenvoudig, efficiënt en leuk!

Intranet | Sociaal intranet | Je digitale persoonlijke werkomgeving

We krijgen steeds vaker de vraag van klinieken om een intranetomgeving voor de organisatie te bouwen en te implementeren. Een gepersonaliseerde digitale werkplek voor alle medewerkers. bpo-axsys zorgadviseurs vult deze vraag met Ichicraft Boards in. Met de software van Ichicraft, een Nederlandse software ontwikkelaar, verrijken we Microsoft 365, SharePoint Online en Microsoft Teams.  Hiermee bieden we iedere medewerker binnen de kliniek een eigen startpagina met relevante informatie en toegang tot het EPD, Digitale Kliniek en andere software. Dit verhoogt direct het plezier in het werk, de productiviteit én betrokkenheid van de medewerkers binnen de kliniek.

Met Ichicraft Boards wordt de moderne werkplek nog verder uitgebreid. Het maakt het mogelijk om een compleet en persoonlijk intranet op basis van Microsoft-standaarden te realiseren. Hierdoor realiseer je eenvoudig een kostenefficiënt en toekomstbestendig intranet voor de kliniek.

Kijk voor meer informatie op www.digitalekliniek.nl

Datasheet
Digitale persoonlijke werkomgeving;

– Ichicraft boards
– in combinatie met Digitale Kliniek