ZKN keurmerk

Een praktisch en doordachte module waarmee u als Zelfstandige Kliniek, binnen 6 maanden, het ZKN-Keurmerk behaalt. Na het volgen van deze module bent u gewaarborgd van effectieve processen, protocollen, procedures en heldere werkinstructies in uw dagelijkse operatie.

bpo-axsys zorgadviseurs begeleidt klinieken bij het behalen van het keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Onze pragmatische aanpak draagt zorg voor korte, heldere en duidelijke procedures, protocollen en werkinstructies waarmee uw medewerkers de zorg voor uw patienten uitvoeren. Tevens draagt dit zorg voor een doorlooptijd van ongeveer 4 tot 6 maanden. Hierna kan er worden gecertificeerd door KIWA.

Het resultaat is een managementsysteem waarin alles is geborgd  wat door het keurmerk wordt gevraagd, dus zowel de vereisten van ZKN als die van VMS op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De managementsystemen die wij bouwen en implementeren zijn vanzelfsprekend digitaal. Wij maken hiervoor gebruik van Digitale Kliniek.

Gegarandeerd gecertificeerd, is onze belofte aan u. Wij garanderen de oplevering van een ZKN-keurmerk managementsysteem waarmee u probleemloos gecertificeerd kan worden. Het spreekt voor zich dat we het ZKN-keurmerk managementsysteem samen bouwen en implementeren, om tot het gewenste resultaat te komen.

Op basis van één intakegesprek kunnen we een offerte uitwerken op basis van een vaste prijs, inclusief de garantie. Deze vaste prijs is met name afhankelijk van het vakgebied en/of het aantal medisch specialismen wat u uitoefent binnen uw kliniek. Ook het aantal te certificeren vestigingen kan van invloed zijn. De genoemde prijs is exlusief de kosten voor de licenties van Office365 van Microsoft en ook exclusief de kosten van de certificering.

Als u het opzetten en implementeren van het ZKN-managementsysteen in Digitale Kliniek combineert met een 2-jarig onderhoudscontract op het ZKN-managementsysteen, factureren wij de totale kosten over een periode van 28 maanden.

Dit heeft tot gevolg dat u de kosten kan spreiden en maandelijks een klein bedrag betaalt…..

Opzetten en implementeren ZKN-managementsysteem:  € 13.999,–

  • Inclusief 3 extra modules: digitaal melden, digitale registraties en digitaal verbeterregister PDCA
  • Onderhoud op het ZKN-managementsysteem, 1e jaar:  €​   5.000,–
  • onderhoud zoals onder het programma onderhoud beschreven.
  • Onderhoud op het ZKN-managementsysteem, 2e jaar:  €   5.000,–

Facturatie in 28 termijnen, per termijn (maand) excl.BTW:   € 857,11

Datasheet
Managementsysteem gebaseerd op het ZKN-keurmerk
Inclusief Digitale Kliniek

Compleet met de modules;
– Digitaal melden PRO
– Digitale actielijst

– Digitale Registraties
– Digitale risico-inventarisatie

– Verbeterregister PDCA

Duur: 4 tot 6 maanden
Voor 1 medisch specialisme
Exclusief kosten voor certificering
Exclusief BTW

In 28 maandelijkse termijnen te betalen!

€ 13.999,00