ZKN keurmerk

Een praktisch en doordachte module waarmee u als Zelfstandige Kliniek, binnen 6 maanden, het ZKN-Keurmerk behaalt. Na het volgen van deze module bent u gewaarborgd van effectieve processen, protocollen, procedures en heldere werkinstructies in uw dagelijkse operatie.

bpo-axsys zorgadviseurs begeleidt klinieken bij het behalen van het keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Onze pragmatische aanpak draagt zorg voor korte, heldere en duidelijke procedures, protocollen en werkinstructies waarmee uw medewerkers de zorg voor uw patienten uitvoeren. Tevens draagt dit zorg voor een doorlooptijd van ongeveer 4 tot 6 maanden. Hierna kan er worden gecertificeerd door KIWA.

Het resultaat is een managementsysteem waarin alles is geborgd  wat door het keurmerk wordt gevraagd, dus zowel de vereisten van ZKN als die van VMS op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De managementsystemen die wij bouwen en implementeren zijn vanzelfsprekend digitaal. Wij maken hiervoor gebruik van Digitale Kliniek.

Datasheet
Managementsysteem gebaseerd op het ZKN-keurmerk
Inclusief Digitale Kliniek

Compleet met de modules;
– Digitaal melden PRO
– Digitale actielijst

– Digitale Registraties
– Digitale risico-inventarisatie

– Verbeterregister PDCA

Duur: 4 tot 6 maanden
Voor 1 medisch specialisme
Exclusief kosten voor certificering
Exclusief BTW

In 28 maandelijkse termijnen te betalen!

€ 13.999,00
Menu