Prospectieve risico-inventarisatie (PRI)

Een kwaliteits- en veiligheidssysteem in de zorg is niet compleet zonder Digitale Kliniek!

Digitale Kliniek is speciaal gebouwd en ingericht om te kunnen voldoen aan de eisen die aan een kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem voor de zorg worden gesteld. De wet- en regelgeving waar zorgaanbieders mee worden geconfronteerd is veelomvattend en uitgebreid. Digitale Kliniek helpt zorgaanbieders om aan deze wet- en regelgeving te voldoen, zoals, WTZa, Wkkgz en overige wet en regelgeving,

De kracht van Digitale Kliniek zit in ‘eenvoud’….eenvoudig en intuïtief te bedienen. Met een korte instructie zijn medewerkers op weg en zijn ermee aan de slag. Dit geeft rust en ruimte om te ondernemen en optimale zorg te verlenen aan uw cliënten en patiënten. Digitale Kliniek maakt gebruik van Microsoft SharePoint uit Microsoft365, de Cloud applicatie van Microsoft. Hierbij hebt u het voordeel dat uw organisatie reeds werkt met Microsoft Word, Excel en PowerPoint. Digitale kliniek sluit hier naadloos op aan.

Digitale Kliniek wordt  in veel klinieken gebruikt maar ook ziekenhuizen en andere zorgaanbieders kunnen Digitale Kliniek  gebruiken om het kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem te borgen en in de organisatie te verankeren. Voor de Thuiszorg hebben we Digitaal Thuis, voor Coaches en Therapeuten hebben we Digitale Praktijk en voor afdelingen van ziekenhuizen maken we Digitale Kliniek volledig op maat. We analyseren de processen en geven deze weer in het knoppendashboard op de eerste pagina van Digitale Kliniek.

Meer informatie is te vinden op www.digitalekliniek.com. Wij nodigen u uit een afspraak voor een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende demonstratie van Digitale Kliniek te maken.