HKZ-certificaat Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector

Een praktisch en doordachte module waarmee u als Kliniek of praktijk, binnen 6 maanden, het HKZ certificaat behaalt. Na het volgen van deze module bent u gewaarborgd van effectieve processen, protocollen, procedures en heldere werkinstructies in uw dagelijkse operatie.

bpo-axsys zorgadviseurs begeleidt klinieken bij het behalen van het HKZ certificaat. Onze pragmatische en bewezen aanpak draagt zorg voor korte, heldere en duidelijke procedures, protocollen en werkinstructies waarmee u en uw medewerkers de zorg voor uw patiënten uitvoeren. Tevens draagt dit zorg voor een doorlooptijd van ongeveer 4 tot 6 maanden. Hierna kan er worden gecertificeerd door KIWA.

Het resultaat is een managementsysteem waarin alles is geborgd  wat door het HKZ keurmerk wordt gevraagd op het gebied van kwaliteit. De managementsystemen die wij bouwen en implementeren zijn vanzelfsprekend digitaal. Wij maken hiervoor gebruik van Digitale Kliniek.

Gegarandeerd gecertificeerd, is onze belofte aan u. Wij garanderen de oplevering van een HKZ managementsysteem waarmee u probleemloos gecertificeerd kan worden. Het spreekt voor zich dat we het HKZ managementsysteem samen bouwen en implementeren, om tot het gewenste resultaat te komen.

Op basis van één intakegesprek kunnen we een offerte uitwerken op basis van een vaste prijs, inclusief de garantie. Deze vaste prijs is met name afhankelijk van het vakgebied wat u uitoefent binnen uw kliniek of praktijk. Ook het aantal te certificeren vestigingen kan van invloed zijn. De genoemde prijs is exclusief de kosten voor de licenties van Microsoft365 en ook exclusief de kosten van de certificering.

Als u het opzetten en implementeren van het HKZ-managementsysteem in Digitale Kliniek combineert met een 2-jarig onderhoudscontract op het HKZ-managementsysteem, factureren wij de totale kosten over een periode van 28 maanden.

Dit heeft tot gevolg dat u de kosten kan spreiden en maandelijks een klein bedrag betaalt…..

Opzetten en implementeren HKZ-managementsysteem:  € 13.999,–

  • Inclusief 3 extra modules: digitaal melden, digitale registraties en digitaal verbeterregister PDCA
  • Onderhoud op het ZKN-managementsysteem, 1e jaar:  €​   5.000,–
  • onderhoud zoals onder het programma onderhoud beschreven.
  • Onderhoud op het ZKN-managementsysteem, 2e jaar:  €   5.000,–

Facturatie in 28 termijnen, per termijn (maand) excl.BTW:   € 857,11 (de calculatie is mede afhankelijk van uw sitiatie)

Datasheet

Digitale kliniek compleet met de modules
– Digitaal melden PRO
– Digitale actielijst
– Digitale Registraties
– Digitale risico-inventarisatie
– Verbeterregister PDCA
Onderhoudscontract € 99,50 per maand.
PDF licentie € 15,00 per maand.

De prijzen zijn excl. BTW

€ 13.999,00