Kwaliteitssysteem

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg schrijft o.a. voor dat de kwaliteit van de zorg systematisch bewaakt, beheerst en verbetert dient te worden. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe wij u behulpzaam kunnen zijn bij het verbeteren van de zorg. Het optimaliseren en verbeteren van uw managementsysteem maakt daar een belangrijk deel van uit. Hiermee voldoet u aan de eisen die door de diverse keurmerken en certificeringen worden gesteld. Ook is deze module te combineren met de module Compliance, waardoor u tegelijk voldoet aan geldende wet- en regelgeving.

Onze aanpak is actie gericht en effectief. Samen met u en uw medewerkers plannen we de activiteiten die nodig zijn om het managementsysteem voortdurend te verbeteren en te optimaliseren, actueel en up-to-date te houden.

Gegarandeerd gecertificeerd: Wij kunnen u een garantie verlenen dat uw managementsysteem blijvend voldoet aan de gestelde eisen en hierdoor gecertificeerd blijft.
Op basis van één intakegesprek kunnen we een offerte uitwerken op basis van een vaste prijs, inclusief de garantie. Deze vaste prijs is met name afhankelijk van het vakgebied en/of het aantal medisch specialismen wat u uitoefent binnen uw kliniek. Ook het aantal vestigingen kan van invloed zijn.
Datasheet
– Duur: 12 maanden
– 1 medisch specialisme
– 10 dagdelen
– De prijs is excl. BTW
€ 5.000,00